Akadálymentesítési nyilatkozat


Az Információs Hivatal elkötelezett amellett, hogy honlapját a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a www.ih.gov.hu honlapra vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

Ez a honlap teljes mértékben megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2020. szeptember 1-jén készült.

E nyilatkozat a szervezetünk által végzett önértékelés alapján készült.

Visszajelzés és elérhetőségek

Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat, az akadálymentesítéssel kapcsolatos észrevételeit, kérdéseit az info@ih.gov.hu címen jelezheti, valamint itt kérhet tájékoztatást a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló (EU) 2016/2102 európai parlamenti és tanácsi irányelvben (a továbbiakban: Irányelv) nem szabályozott tartalmakról és információkról. Az Információs Hivatalban a honlap akadálymentesítéséért a Technikai Hírszerző Igazgatóság, az azzal kapcsolatban érkező kérdések és észrevételek feldolgozásáért az Igazgatási és Humánpolitikai Igazgatóság felelős.

Végrehajtási eljárás

Az Irányelv 7. cikke (1) bekezdésének b) pontjával összhangban küldött értesítésre vagy kérelemre adott nem kielégítő válaszok esetén a kérelmező a polgári hírszerzési tevékenység irányításáért felelős miniszterhez (Külgazdasági és Külügyminiszter) fordulhat jogorvoslatért, az alábbi elérhetőségeken: E-mail: ifo@mfa.gov.hu; Tel.: +36-1-458-1328

Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta Dr. Czukor József főigazgató