Akadálymentesítési nyilatkozat


Az Információs Hivatal elkötelezett amellett, hogy honlapját a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a www.ih.gov.hu honlapra vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

Ez a honlap teljes mértékben megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2020. szeptember 1-jén készült.

E nyilatkozat a szervezetünk által végzett önértékelés alapján készült.

E nyilatkozatot legutóbb 2021. október 13-án vizsgálták felül.

Visszajelzés és elérhetőségek

Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat, az akadálymentesítéssel kapcsolatos észrevételeit, kérdéseit az info@ih.gov.hu címen jelezheti, valamint itt kérhet tájékoztatást a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló (EU) 2016/2102 európai parlamenti és tanácsi irányelvben (a továbbiakban: Irányelv) nem szabályozott tartalmakról és információkról. Az Információs Hivatalban a honlap akadálymentesítéséért a Technikai Hírszerző és Informatikai Igazgatóság, az azzal kapcsolatban érkező kérdések és észrevételek feldolgozásáért a Titkárság felelős.

Végrehajtási eljárás

Az Irányelv 7. cikke (1) bekezdésének b) pontjával összhangban küldött értesítésre vagy kérelemre adott nem kielégítő válaszok esetén a kérelmező a polgári hírszerzési tevékenység irányításáért felelős miniszterhez (Külgazdasági és Külügyminiszter) fordulhat jogorvoslatért, az alábbi elérhetőségeken: E-mail: info@mfa.gov.hu; Tel.: +36-1-458-1328

Jelen felülvizsgált akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta Bunford Zsolt János főigazgató.